Tuinrenovatie

Omdat uw tuin weer mag stralen


Uw vertrouwde omgeving omtoveren tot een nieuw geheel? Hoveniersbedrijf PUUR Tuinen realiseert het voor u. Samen met u bekijken we welke elementen moeten blijven of juist wegkunnen.
Ons doel? Het allerbeste uit uw tuin halen en zorgen voor verrassend eindresultaat.

 


 

UPGRADE OF COMPLETE METAMORFOSE?

Als we starten met de renovatie van uw tuin kijken we eerst naar de bestaande elementen. Vaak zijn er nog onderdelen in de tuin aanwezig die op een mooie manier hergebruikt kunnen worden. Hier bouwen we het ontwerp als het ware omheen. Zo heeft de tuin na de renovatie meteen een volwassen uitstraling. Wilt u uw complete tuin op de schop nemen? Geen probleem, dan ruimen wij uw hele tuin leeg en beginnen we vanaf de basis met de tuinaanleg.


UW VASTE TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Bij PUUR Tuinen voeren we alles in eigen beheer uit. Zo heeft u niet telkens andere mensen over de vloer, maar één vast team dat de complete tuinrenovatie uitvoert. Bij het renoveren van de tuin maken we gebruik van de beste planten en materialen. Zo garanderen we een verrassend eindresultaat én duurzaamheid. Want een tuinrenovatie doet u niet voor even, daar wilt u vele jaren van genieten.